Telttailijaksi

Viime kesänä puolisoni onnistui taivuttelemaan minut telttailemaan. Telttailu kuulostaa romanttiselta, mutta reunaehdoiksi oli asetettu teltan pystyttäminen leirintäalueille. Käytännössä se tarkoittaa karavaanareiden reviireille leiriytymistä.

No viime kesänä reissuja tehtiin kolme ja tänä kesänä on tehty jo yksi yhdeksän päivän telttamatka. Innostuin siis todella! Ilman suuria investointeja ja matkailuautohuolia voi tehdä antoisia automatkoja. Matkailuauton pitäminen ja siirtely täältä merien takaa on hyvin kallista, telttailija pääsee paljon huokeammalla ja huolettomampana.

Uusi matkailutapa lienee näyttänyt myös parhaat puolensa hienojen säiden takia. Jokusen kerran olemme heränneet sateen ropinaan telttakankaaseen. Sekin on aika ihanaa. Puhumattakaan aamuisesta linnunlaulusta.

Yksi vastaus artikkeliin ”Telttailijaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.